Ingrediente:

Crusta:

 

  • 85 gr unt topit
  • 150 gr biscuiti digestivi
  • 65 gr zahar
  • 30 gr alune de padure
  • 2 linguri jumatate de Nutella
  • tava 24 cm

Crema:

  • 85 gr Mascarpone la temperatura camerei
  • 230 gr de Nutella
  • 200 gr pudra/eu nu am avut decat tos care trebuie mixat mai mult
  • 70 ml frisca lichida
  • o fiola esenta de vanilie
  • bombonele si niste alune de padure macinate pentru decor

Mod de preparare crusta:


 Biscuitii ii macinam(nu trebuie sa fie foarte marunti), dupa care alunele le punem la prajit pana se rumenesc dupa care le macinam si pe ele, la fel ca biscuitii. Amestecam bine toate ingredientele si le punem in tava tapetata cu hartie de copt dupa care le punem deoparte.

 

Mod de preparare crema:


 Mixam Nutella cu Mascarpone pana se omogenizeaza, adaugam adaugam apoi zaharul si esenta de vanilie, iar la final frisca lichida. Turnam crusta dupa care ornam si punem totul la rece. Trebuie lasat tortul macar peste noapte inainte de a il consuma.

 Pofta buna!!!

         

 

           

           

 

 

 

           

           

 

 

 

Post comment

dEpurtat.ro