Ingrediente:

  • 2 sire coaste de porc
  • 2 linguri condimente pentru gratar
  • 140 gr ketchup dulce
  • 140 gr ketchup picant
  • 3 linguri sos de soia
  • 140 gr miere lichida
  • 4 linguri whiskey
Mod de preparare:
 Punem cuptorul la incins la 160 grade Celsius. Condimentam coastele pe ambele parti si le asezam intr-o tava mare. Turnam pe langa un pahar de apa si le dam la cuptor pentru o ora acoperite cu folie de aluminiu.
 Intr-o craticioara separat punem mierea, cele doua tipuri de ketchup, sosul de soia si whiskey-ul. Amestecam bine si punem la fiert pentru 5 minute, sosul trebuie sa se ingroase si sa devina lipicios.
 Cand coastele sunt gata le scoatem din cuptor si turnam jumatate din sos peste ele, le punem  la cuptor pentru 10 minute de data aceasta la 200 grade Celsius. Dupa ce a trecut timpul turnam si cealalta jumatate de sos si mai lasam la cuptor 15 minute.
 Se servesc cu cartofi si un teanc mare de servetele 🙂
 Pofta buna!!!!

Post comment

dEpurtat.ro