Ingrediente:

  • un muschiulet de porc de aprox 700 gr
  • un carnat rulat picant
  • condimente de gratar
  • piper proaspat macinat
  • un pahar vin rosu
  • o para mare
  • o mana de macris
  • scobitori

Mod de preparare:

 Muschiuletul se spala si se taie in 3 felii egale, apoi taiem fiecare felie in doua, la final sa avem 6 felii egale. Luam carnatul si taiem din el 3 bucati egale cu cu feliile de muschiulet. Luam 2 felii de carne si una de carnat, le prindem in capat cu scobitoarea si impletim, prinzand o alta scobitoare la final. Procedam la fel si cu celelalte felii si condimentam totul la final cu piper si condiment de gratar.
 Punem in Dry Cooker impletiturile, impreuna cu carnatul care a ramas, adaugam paharul de vin si jumatate de pahar de apa si o lasam pana scade. Inainte cu 10 minute sa fie gata adaugam para taiata cubulete, pe care

Post comment

dEpurtat.ro