Ingrediente:

  • 250 gr faina
  • 100 gr zahar pudra vanilat
  • 150 gr unt topit
  • 30 gr cacao
  • 1 fiola esenta migdale
  • 1 plic praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • migdale macinate
  • migdale feliate pentru decor
Mod de preparare:
Se amesteca praful de copt cu faina. In mijlocul gramajoarei de faina se adauga zaharul vanilat, esenta de migdale, untul topit si putina sare. Amesteca bine pana obtii o pasta omogena.

Imparte compozitia in doua si amesteca o parte cu cacao. Se ruleaza pana capata forma unui cilindru si se presara deasupra migdale macinate. Impacheteaza cele 2 parti in film alimentar sau punga pentru congelator si lasa-le la rece aproximativ o ora jumate. Dupa repaus tai galustele in rondele de 5 mm diametru.

 Incalzeste cuptorul la 150 grade Celsius, tapeteaza tava cu hartie de copt si asaza cu grija biscuitii. In mijlocul fiecaruia se pune cate o feliuta de migdala. Lasa-i la cuptor pana se rumenesc usor. Dupa ce se racesc se pastreza in cutie bine inchisa.
Pofta buna!!!

 Pofta buna!

Post comment

dEpurtat.ro