Ingrediente:

  • 3 oua
  • 150 gr zahar brun
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 cutie de frisca lichida
  • 1 cutie mascarpone de 375 grame
  • 1 pachet mare de piscoturi rotunde(Eu le iau de la Lidl)
  • esenta de rom
  • o cana de Inka
  • bombonele de cacao pentru decor
  • pahare de plastic mici sau cupe

Mod de preparare:

  Se bat galbenusurile cu zaharul tos si zaharul brun pana compozitia devine spuma. Adaugam apoi cutia de mascarpone si amestecam bine cu mixerul.

  Separat batem frisca pe care apoi o incorporam treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu lingura de jos in sus. Adaugam si esenta de rom si amestecam pana compozitia se omogenizeaza bine.
  Luam apoi paharele(mie mi-a ajus compozitia pentru 9 pahare) si puneti un strat de crema, apoi altul de piscoturi inmuiate in Inka si finalizam cu un strat de crema peste care punem bombonele.
 Pofta buna!!!

Post comment

dEpurtat.ro