Ingrediente:

  • 50 gr faina cernuta
  • 50 gr zahar pudra
  • 30 gr unt topit
  • 40 gr nuca de cocos fulgi
  • 2 oua
  • o lingurita esenta de migdale amare

Mod de preparare:

 Se confectioneaza 20 de ravase amuzante in care se ureaza toate cele bune.
 Ouale se bat spuma si se adauga cate putin zaharul pudra, esenta de migdale, untul topit si faina cernuta. Se obtine un aluat omogen. Cu ajutorul unei spatule, intr-o tava pe care am asezat in prealabil hartie de copt punem discuri subtiri din aluat cu diametrul de aproximativ 8 cm, le pudram cu nuca de cocos si le dam la foc potrivit, maxim 8 minute, pana incep sa se rumeneasca. Nu coaceti mai multi de 4-5 biscuiti odata deoarece se racesc repede si nu veti avea timp sa ii impachetati.
 Se desprind cu grija si in mijloc se asaza cate un ravas, apoi se pliaza in forma de semiluna apasand usor marginile.
 Dupa ce s-au racit de pot pastra intr-o cutie inchisa ermetic.

Post comment

dEpurtat.ro