Ingrediente:

  • 200 gr faina(sa aveti inca 50 gr de rezerva in caz ca iese aluatul prea moale)
  • 100 gr zahar
  • 1 pahar suc de portocale proaspat stors
  • 1 lingura coaja de portocala rasa
  • 100 gr unt topit
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • o lingurita rasa scortisoara amestecata cu o lingurita rasa de zahar pudra

Mod de preparare:

 Se pune cuptorul la incins la 180 grade Celsius.
 Intr-un bol cu peretii inalti puneti toate ingredientele mai putin scortisoara cu zaharul pudra. Cand compozitia este omogena(daca vi se pare prea moale mai adaugati putina faina) se umplu 3/4 formele unse in prealabil cu ulei/unt sau tapetate cu hartie de copt.
 Se introduc la cuptor pentru 20 min. Se scot din cuptor si cat sunt calde se presara scortisoara cu zaharul pudra.

 Pofta buna!!!

Post comment

dEpurtat.ro