Ingrediente:

  • 4 oua
  • 200 gr zahar tos
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 cutie de frisca lichida
  • 2 cutii mascarpone de 250 gr fiecare
  • 1 pachet mare de piscoturi rotunde(Eu le iau de la Lidl)
  • esenta de rom
  • cafea
  • cacao pentru decor
  • pahare de plastic mici sau cupe

Mod de preparare:

 Se bat galbenusurile cu zaharul tos si zaharul pudra pana compozitia devine spuma. Adaugam apoi cutiile de mascarpone si amestecam bine cu mixerul.

 Separat batem frisca pe care apoi o incorporam treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu lingura de jos in sus. Adaugam si esenta de rom si amestecam pana compozitia se omogenizeaza bine.

 Luam apoi paharele(mie mi-a ajus compozitia pentru 9 pahare) si puneti un strat de crema, apoi altul de piscoturi inmuiate in cafea, apoi altul de crema, inca un strat de piscoturi si finalizam cu un strat de crema peste care pudram cacao.

Pofta buna!!!

Post comment

dEpurtat.ro