Ingrediente:

  • o varza mica
  • o ceapa alba
  • 300-350 gr pastrama afumata/ ciolan
  • 250 ml bulion de rosii
  • o lingura rasa de boia
  • o ligura Delikat
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de marar tocat marunt
  • o lingurita de cimbru tocat marunt
  • 4 litrii de apa

Preparare:

Luam ceapa si o tocam marunt dupa care taiem afumatura cubulete, ambele le punem la calit in oala in care urmeaza sa facem ciorba. Cand ceapa s-a calit adaugam boiaua si apa. Varza o taiem cuburi si o punem la fiert in oala de ciorba si adaugam delikatul. Dupa ce varza s-a inmoiat adaugam bulionul si mai lasam sa dea un clocot. La sfarsit adaugam cimbru si marar si mai lasam sa fiarba putin.
Se serveste cu sau fara smantana.
Pofta buna

Post comment

dEpurtat.ro